Beeldende kunst is waardevast
Eeen waardevast en zelfs in waarde toenemend werk... Tijdloos, inspiratievol, kwalitatief hoogstaand. En vooral: persoonlijk. Karakter... In beeld. Beeldend kunstenaar Ties Lowes. Hij werkt in opdracht voor zowel particulieren als bedrijven.
In de galerie
Meer informatie?

Voor het bespreken van uw wensen voor een opdracht, expositie mogelijkheden of meer info kunt u mij een email sturen via de contact pagina of dit formulier:

E-mail:*
Name:*
Send message Clear

Ties

Profielfoto van Ties Lowes, beeldende kunst en beeldend kunstenaar uit Oss Noord-BrabantTies Lowes (Oss, 1951) woont en werkt in en vanuit Oss. Hij is al meer dan 30 jaar actief als beeldhouwer en heeft zich in die tijd bekwaamd in het maken van ruimtelijk werk. Hij werkt zowel in brons als in klei en de laatste jaren werkt hij in verschillende materialen waaronder  diverse hout- steensoorten.

Inspiratie put hij vooral uit mensen in beweging. Zijn werk drukt dan ook zijn belangstelling voor de expressieve mens uit, met name in zijn werken in brons. In steen is een ontwikkeling zichtbaar naar het meer gestileerde werk.

Hij is opgeleid aan diverse academies in Nijmegen en Oss. Momenteel werkt hij met Ruud Schrijvershof aan zijn ontwikkeling in het werken met steen. Zijn werk in opdracht bestaat voornamelijk uit  portret- en anatomisch werk. Zijn werk is op diverse plaatsen geëxposeerd, een gedeelte van zijn werk bevindt zich in particuliere handen, ook in het buitenland.

Als mens is Ties Lowes toegankelijk en charismatisch. Als kunstenaar in zijn beeldende kunst vol inspiratie. Continu in ontwikkeling, wat zich uit in zijn portfolio. Hij beheerst diverse stijlen waarin steeds weer duidelijk de beeldend kunstenaar te herkennen is in persoon. Rijk aan details, hoogstaande bewerking en afwerking. De hoge kwaliteit wordt steeds weer bereikt en overtroffen doordat hij veel van het “ontstaansproces” in eigen hand heeft. Door zijn grote vakkennis en kunde begeleidt en regisseert Ties het proces van gieten en afwerking. Kent de materialen als geen ander. Gedrevenheid tot perfectie resulteert in zijn ontwikkeling als beeldend kunstenaar dan ook in een uniek eindresultaat. Een “echte Ties Lowes” herkent u. Verwent uw zintuigen. Daagt u uit. Dat is wat kunst hoort te doen. Wat kunst hoort te hebben: karakter… In beeld.

 

Top! Copyright © 2013 Ties Lowes - Karakter... In beeld. Beeldende Kunst / Website realisatie & marketing: Samen-1 Communicatie Created by Samen-1 — MarCom - Vormgeving & Ontwerp - Websites.
Social Links:
FACEBOOK