Beeldende kunst is waardevast
Eeen waardevast en zelfs in waarde toenemend werk... Tijdloos, inspiratievol, kwalitatief hoogstaand. En vooral: persoonlijk. Karakter... In beeld. Beeldend kunstenaar Ties Lowes. Hij werkt in opdracht voor zowel particulieren als bedrijven.
In de galerie
Meer informatie?

Voor het bespreken van uw wensen voor een opdracht, expositie mogelijkheden of meer info kunt u mij een email sturen via de contact pagina of dit formulier:

E-mail:*
Name:*
Send message Clear

(Kunst)werk

Zo af en toe “ontstaat” een kunstwerk wat meer uniek is dan andere. Door de opdracht, het materiaal. Het enthousiasme en de inspiratie vanuit de opdrachtgever(s).

Op deze pagina zullen dergelijke werken extra worden belicht. Het proces van idee, de uitwerking, het eventuele gietproces tot aan de inontvangstname. Deze keer in (kunst)werk vindt u een video-reportage waarin uitgebreid te zien is wat er allemaal komt kijken in het proces van idee tot aan de onthulling (zie de video, klik daarvoor links in het menu).

Wilt u uw eventuele opdracht ook graag nader belicht zien? Hebt u een wens voor een beeldend (kunst)werk? Via tieslowes.nl verkrijgt u niet alleen een uniek en hoogstaand werk, maar (indien u dat wilt) ook een unieke “exposure” op internet. Neem voor meer informatie via de contactpagina contact op met Ties Lowes.

Foto onder: een detail-opname van het beeldend werk in het dorpscentrum van Herpen, aangeboden door de dorpsbewoners ter ere van de brassband Sint Hubertus.

Detail afbeelding van het beeldend kunstwerk dat Ties Lowes, beeldend kunstenaar, maakte voor brassband Sint Hubertus uit Herpen

Top! Copyright © 2013 Ties Lowes - Karakter... In beeld. Beeldende Kunst / Website realisatie & marketing: Samen-1 Communicatie Created by Samen-1 — MarCom - Vormgeving & Ontwerp - Websites.
Social Links:
FACEBOOK